+32 495/21 45 83 info@seobureau.be

Evenementenbeveiliging –  Security Company

Executive Protection & Event Security voor uw evenementen

Wij van SPIS bieden uitstekende beveiligingsdiensten aan, of het nu gaat om toegangsbeveiliging bij een evenement of om baanbeveiliging bij sommige modeshows of om beveiligingsbeambten op een privéfeestje. Onafhankelijk van de grootte van het evenement, kunnen wij u het beste van de beveiligingsdiensten bieden, waaronder een parate pool van bewakingsagenten, regelmatige controle van de operaties, beveiligingsadviezen, VIP-beveiligingsbegeleiding, beveiligingsdiensten in hotels/vakantieparken, enz.

Met Private Security Escort Services en Personal protection Services zorgt SCHEMPP ervoor dat alle belangrijke evenementen waar ook maar de geringste mogelijkheid is voor VIP’s om het evenement bij te wonen, goed worden verzorgd door hun persoonlijke begeleiders. Wij gebruiken al onze middelen en mogelijkheden om onze klanten met het beste te bedienen.

Met SCHEMPP bij uw diensten kunt u stressvrij omgaan met elke vorm van afleiding op uw evenement, want ons personeel zorgt voor alles wat te maken heeft met de beveiliging en veiligheid en zorgt zo voor een soepele doorstroming van het evenement. Vooral bij grote evenementen zoals Internationale Toppen, Internationale Vergaderingen, modeshows, bedrijfslunches of zakelijke bijeenkomsten zorgen onze specialisten ervoor dat aan alle eisen met betrekking tot de veiligheid wordt voldaan.

Voor het leveren van de beste Security Services in Singapore hebben we het beste beveiligingspersoneel, de beste technologie en de beste apparatuur. Om onze klanten met het beste van de mogelijkheden te bedienen zijn we zeer flexibel en concurrerend betaalbaar met een gemakkelijk te bereiken aanpak. Wij houden rekening met zowel de professionele als de privé behoeften van onze klanten en zijn dus bevoorrecht boven andere.


 Aanbevolen Partners

Aanbevolen alarmsystemen

Overweeg je een alarmsysteem in je woning of zaak? Goed idee, maar bereid je dan wel goed voor.
Informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging.

De succesformule van SDS is een combinatie van professioneel advies, ijzersterke oplossingen op maat en een perfecte dienst na installatie.

SDS.CO

Oudegemsebaan 13 – 9200 Dendermonde

Phone: 0032 52 34 34 14

Web: www.stopdedief.be


Camerabeveiliging uitbesteden

Beveiliging bij ons is opgebouwd uit verschillende peilers die steeds deel uitmaken van een totaalconcept, het sleutelwoord is hier “integratie”.
Graag zijn wij uw vertrouwenspartner in uw beveiligingsprojecten.   Onder de Trium Security Group vallen General SecurityIntersafe Electronics en Trium Security.
Samen vormen ze één van de belangrijkste spelers op vlak van beveiliging in de Benelux.

Trium

Herseltsesteenweg 72, B3200 Aarschot

Phone: +32(0)78/15.80.85

Web: www.trium.be